Advertisement

Michelle Gisinová : Petra Vlhova Na Zoh 2018 Na Skvelom Piatom Mieste V Superkombinacii Gisinova Ziskala Zlato 24hod Sk : Mina fürst holtmannová (nor) +0,60 8.

Michelle Gisinová : Petra Vlhova Na Zoh 2018 Na Skvelom Piatom Mieste V Superkombinacii Gisinova Ziskala Zlato 24hod Sk : Mina fürst holtmannová (nor) +0,60 8.. Mina fürst holtmannová (nor) +0,60 8. Michelle gisinová ze švýcarska, to je pravá univerzálka, které by kombinace měla sedět. Ponúknutú šancu využila švajčiarka michelle gisinová. Sofia goggiaová (ita) 740 8. Mikaela shiffrinová (usa) 1075, 5.

Naďalej však zostáva líderkou disciplíny aj celkového poradia. Bronzovú medailu získala švajčiarka michelle gisinová. Na vlhovú stráca 127 bodov. Jeho víťazkou sa stala michelle gisinová zo švajčiarska, ktorá má pred shiffrinovou náskok 56 stotín. Dvadsaťpäťročná slovenská reprezentantka si vybojovala štvrtý individuálny kov zo svetových šampionátov, pred dvoma rokmi vo švédskom are brala kompletnú medailovú zbierku vrátane striebra v kombinácii.

Michelle Gisinova V Kombinaci Na Zoh 2018 Aktualne Cz
Michelle Gisinova V Kombinaci Na Zoh 2018 Aktualne Cz from cdn.xsd.cz
Katharina liensbergerová (aut) +0,57 7. Martina dubovská (cze) +0,66 9. Po prvním kole vedoucí shiffrinová se propadla na třetí příčku. Mikaela shiffrinová (usa) 775 7. Franziska gritschová (aut) +0,67 10. Naďalej však zostáva líderkou disciplíny aj celkového poradia. Slovenská lyžiarka petra vlhová triumfovala aj v druhom slalome novej sezóny svetového pohára. Petra vlhová obsadila piatu priečku.

Franziska gritschová (aut) +0,67 10.

Michelle gisinová (sui) 54,32 sekundy 1. Katharina liensberger (aut) 583 10. Vlhová opäť najrýchlejšia v 1.kole, tentoraz spoločne s. 1:42,16 a najlepšie druhé kolo s. Výbornú východiskovú pozíciu si vytvorila tretím miestom v zjazde a slalom zvládla natoľko dobre, že ju nepredstihla ani slalomárska suverénka mikaela shiffrinová. Mikaela shiffrinová (usa) 775 7. Petra vlhová 1416 points, 2. Michelle gisinová (both chees) 1130, 4. Petra vlhová (svk) +0,00 3. Kole, tretia skončila rakúšanka katharina liensbergerová (+0,50). Petra vlhová se naopak posunulu ze šestého na čtvrté místo. Švajčiarska lyžiarka michelle gisinová počas prvého kola druhého slalomu novej sezóny svetového pohára v alpskom lyžovaní žien vo fínskom levi v nedeľu 22. Vlhová je prvá aj v celkovom poradí svetového pohára.

Bronzovú medailu získala švajčiarka michelle gisinová. Petra vlhová 1416 points, 2. Jeho víťazkou sa stala michelle gisinová zo švajčiarska, ktorá má pred shiffrinovou náskok 56 stotín. Ester ledecká (cze) 453 … 44. Michelle gisinová je švýcarská reprezentantka v alpském lyžování, univerzální závodnice startující ve všech disciplínách.

Vivat Slovakia Ded Vasilij Livejournal
Vivat Slovakia Ded Vasilij Livejournal from img.projektn.sk
V sobotu skončila deviata a v celkovom hodnotení svetového pohára sa posunula na druhé miesto. 2 michelle gisinová zviedla tuhý boj s liensbergerovou. V alpskej kombinácii na ms v cortine 2021, skončila na druhom mieste za víťaznou američankou mikaelou schiffirnovou. Výbornú východiskovú pozíciu si vytvorila tretím miestom v zjazde a slalom zvládla natoľko dobre, že ju nepredstihla ani slalomárska suverénka mikaela shiffrinová. Tretia skončila švajčiarka michelle gisinová (+0,89 s). Mikaela shiffrinová (usa) +0,37 5. Na vlhovú stráca 127 bodov. Michelle gisinová (sui) 969 4.

Súboj o pozíciu aktuálne najlepšej lyžiarky sezóny pokračoval v levi druhým slalomom, v ktorom mala petra vlhová opäť iba.

Švýcarsko reprezentovala také na zimní olympiádě 2014 v soči, kde dojela dvacátá osmá ve slalomu. Michelle gisinová (sui) 969 4. Petra vlhová se naopak posunulu ze šestého na čtvrté místo. Mikaela shiffrinová (usa) 775 7. Ester ledecká (cze) 453 … 44. Tretia skončila švajčiarka michelle gisinová (+0,89 s). Michelle gisinová (sui) 54,32 sekundy 1. Mikaela shiffrinová (usa) 1075, 5. Švajčiarka michelle gisinová ovládla štvrtkovú alpskú kombináciu. Petra vlhová obsadila piatu priečku. Slovenská lyžiarka petra vlhová triumfovala aj v druhom slalome novej sezóny svetového pohára. Června 1985 visp) je švýcarská závodnice v alpském lyžování, olympijská vítězka ve sjezdu na zoh v soči v roce 2014, když se o zlatou medaili dělila se slovinkou tinou mazeovou, která dojela v identickém čase.poprvé v historii zimních olympijských her tak pořadatelé v ženském sjezdu udělili dvě zlaté medaile. Katharina liensbergerová (aut) 903, 6.

Výbornú východiskovú pozíciu si vytvorila tretím miestom v zjazde a slalom zvládla natoľko dobre, že ju nepredstihla ani slalomárska suverénka mikaela shiffrinová. Vlhovej môže vyfúknuť glóbus niektorá z týchto 5 sexíc! Rakúšanka hádže rukavicu do boja o triumf! Michelle gisinová je švýcarská reprezentantka v alpském lyžování, univerzální závodnice startující ve všech disciplínách. Michelle gisinová totiž ve druhém kole zajela parádní jízdu a dokázala zvítězit.

Petra Vlhova Triumfovala Piatykrat V Rade V Slalome Svetoveho Pohara
Petra Vlhova Triumfovala Piatykrat V Rade V Slalome Svetoveho Pohara from www.bystricoviny.sk
3 katharina liensbergerová nás však zarmútila. 1.1.2021 14:55 | od januára 2017 sme v slalomoch „sveťáka sledovali len víťazstvá mikaely shiffrinovej či petry vlhovej. Kola fredericu brignoneovú 0,40 sekundy. Gisinová a slovenka petra vlhová sa delia po prvom kole o spoločné prvé miesto, keď obe pretekárky zajazdili rovnaký čas. V nedeľných pretekoch vo fínskom levi za ňou o 31 stotín sekundy zaostala švajčiarka michelle gisinová, s ktorou spoločne viedla po 1. Dvadsaťštyriročná bassinová dosiahla štvrté víťazstvo na podujatiach sp, všetky má na konte v tejto disciplíne. Mikaela shiffrinová (usa) +0,37 5. Naďalej však zostáva líderkou disciplíny aj celkového poradia.

Katharina liensbergerová (aut) 903, 6.

Michelle gisinová ze švýcarska, to je pravá univerzálka, které by kombinace měla sedět. Franziska gritschová (aut) +0,67 10. Federica brignone (both ita) 867, 8. Švajčiarka začala výborne, keď na prvom medzičase strácala len osem stotín. Po prvním kole vedoucí shiffrinová se propadla na třetí příčku. Potvrzuje to a zatím o 39 setin vede. Dnešné prvé kolo obrovského slalomu žien v talianskom stredisku kronplatz je už minulosťou. Vlhovej môže vyfúknuť glóbus niektorá z týchto 5 sexíc! Dvadsaťpäťročná slovenská reprezentantka si vybojovala štvrtý individuálny kov zo svetových šampionátov, pred dvoma rokmi vo švédskom are brala kompletnú medailovú zbierku vrátane striebra v kombinácii. Corinne suter (che) 753, 9. Kole, tretia skončila rakúšanka katharina liensbergerová (+0,50). Michelle gisinová (both chees) 1130, 4. 1.1.2021 14:55 | od januára 2017 sme v slalomoch „sveťáka sledovali len víťazstvá mikaely shiffrinovej či petry vlhovej.

Federica brignoneová (ita) 817 6 michelle gisin. Tretia skončila švajčiarka michelle gisinová (+0,89 s).

Post a Comment

0 Comments